contact
Test Drive Blog
twitter
rss feed
blog entries
log in

Malaysian PayPerClick

"THe JoY We HaVe AnD THe SoRRoW We SHaRe"


Saturday, 10 April 2010








Walaupun Scha tak menang apa2 award malam tu... tetapi bagi ku scha tetap best!!! yehuuuu!!!  One more thing, scha ada salah cakap malam tuh, yang "melbourne, USA". actually Melbourne kat Australia, tapi dah gugup nak wat camane kan, tuh yang sampai salah cakap. Itu macam pon mau jadi kontrovesi ke, ades... media skang nie macam2. Lagi pon memang ada kan Melbourne kat USA, dekat Florida... kan kan kan.. heheh... ok tuh jer post kali nie... It's all about Scha Al Yahya... 

---- SCHA ROXX-----

3

3 comments:

  • Legasi Piston Pecah on 10 April 2010 at 12:43

    wah..sempat snap gambar scha...jumpe in person tak?

  • MrRollies on 10 April 2010 at 12:48

    media ada kecoh ke pasal scha tersalah cakap tu?
    Kalau diorang heboh mmg xde modal dah...

  • ::aMaD:: on 11 April 2010 at 12:22

    minat sungguh ko kt scha ye..g ar mntk no tepon.hahaha

  • ◄◄ the good times, ► the memories, ▌▌the drama, ■ the hurting, ►► the sad times

    Related Posts with Thumbnails

    You Are No.

    web page hit counters

    Facebook! & Ym!

    Schools!

    Sekolah Kebangsaan Taman Paroi Jaya. (1993-1998)
    (SKTPJ)

    Sekolah Dato' Abdul Razak.(1999-2003)

    (SDAR)

    Multimedia University. (Currently...)
    (MMU)

    Nuffnang

    Sdarians 99'3

    Sdarians 99'3

    Baba Street

    Baba Street

    Mmu Falcons

    Mmu Falcons

    Newspaper

    YouTube

    Loading...