contact
Test Drive Blog
twitter
rss feed
blog entries
log in

Malaysian PayPerClick

"THe JoY We HaVe AnD THe SoRRoW We SHaRe"


Monday, 14 December 2009

GeramNyer!!!!!!!!!!!!!!!!! Argghh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kecewa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taik Betol la!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deymn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

post lepas geram jer nie..

Study2... Final Exam Dah Dekat!!

0
Monday, 7 December 2009



lame gak aku tak update menatang nie!! hahah... tak de idea doe nak tulis ape doe!!! pos lagu sudey!! hhaha!!!

Wednesday, 26 August 2009

Assalammualaikum dan salam sejahtera, hari nie aku menruskan hidup aku sebagai seorang umat islam yang berpuasa di bulan ramadhan, ntah ape yang nak aku coretkan kali ini aku pon tak tau, tapi sepanjang bulan ramadhan yang mulia nie aku harap aku dapat seribu rahmat dari ilahi, tunjukkan aku ke jalan yang benar. rakan2 seperjuanganku sekarang ini agak sibuk di kala ini dengan perniagaan yang dijalankan mereka, menjual selipar yang berjenama 'crocs' yang dikatakan agak popular di masa kini, aku doakan perniagaan ini berjalan dgn lancar dan mendatangkan keuntungan yang memuaskan AMIN!! Kesedihan pon melanda jiwa ini apabila pasukan bola yang aku sokong tewas kelmarin. Apakan daya adat perlawanankan ada yang kalah dan menang. Tapi Liverpool tetap akan ku sokong, mungkin nasib tak menyebelahi mereka di awal saingan Liga ini.Entah apa musibah yang melanda Liverpool di awal persaingan liga ini. Tapi aku yakin pasukan bimbingan rafa benitez ini mampu melakukan sesuatu di masa hadapan, harap2 begitu la. Jadi kita tunggu dan lihat sahaja la di akhir persaingan nanti ya. Jam menunjukkan pukul 2.41 pagi, suasana yang ribut sebentar tadi sudah menjadi sepi kerana rakan2 yang sering membanjiri rumah ini sudah pulang ke katil masing2. Ramai yang bising suruh aku 'mengupdate' blog nie, jadi aku coretkan la apa yang terlintas dalam kepala otak aku nie. walaupun macam2 yang masih aku fikirkan, tapi apa kan daya teruskan sahaja la hidup sebagai seorang insan yang masih mencari sinar dalam hidupnya. Tiba2 malam ini aku menjadi seperti penulis novel pula. Semenjak dua menjak ini aku terasa macam ada sesuatu yang bermain dalam kepala otak aku ini, tapi masih tak pasti perasaan itu datang dari mana. Seperti datang dan pergi, masih belum pasti kesahihanya. Apa yang aku tahu, aku hanya teruskan rentakku sebagai insan di muka bumi ini. Persoalan ini masih belum pasti..... Apa yang aku harapkan hanyalah terbaik bagi diriku. Sekian la nukilanku buat kali ini. Kepada rakan2 Selamat Berpuasa aku ucapkan, dan semoga kita akan berjaya menempuh hari2 yang mendatang dengan jayanya!! Salam!!!


2
Thursday, 30 July 2009

salam!! pejam celik dah 7 minggu dah wei sem baru, kejap jer rase... memang busy gle seminggu 2 nie... musim mid term la kate kan.. ades.. semalam habis paper mid term.. sumernyer ok la kot!! hahha... sebab ade lilin... tak semu subjek la.. hahha... biase la tu paham2 jer la... next week cuti lak... yesszzzaaa.... berehat seminggu!!! haaha.... best... hari ni punye citer cam biase la class.. ptg bersukan.. sukan biase.. tapi hari nie akhirnya dapat gak 2 bende yang aku nak gak la lame dah!! yess... akhirnya... ade gak external hard disk yang BESAR!!! besar la bagi aku 808.8gb kot... hahhaa.... pastu ade kasut baru... yeay!! dah rasmi dah pon.. SALA!! hehe... penat gak la hari nie!!

nie kang jap lagi class kol 8... alang2 stay up jer la.. cam malas jer nak tdo!! hehe... ha skang nie h1n1 plak byk jer U cuti!! apsal la MMu tak cuti, byk jer aku rase IPT cuti kat melake nie.. hari tuh tak silap ader la 4-5 ipt cuti!! ades... aku rase MMu cam lagi bahaye jer... ramailak foreigner.. possibility cam lagi tinggi jer.. hoho!!kan kan kan!! so rakan2 berjage2 la jaga kesihatan yer!!! hahha... semalam pon ade member aku sakit lak!! sorang demam sorang pening kepale!! musim org sakit nie agak nyer!! seb baik yang pening tuh dah ok la... yang demam dtg penyakit len plak!! hishh.. semoga cepat sembuh la yer!! hoho... cuti nie nak wat per ek?? any idea!! hoho... haha... wahai rakan2 lirik lagu jer kan kat bawah nie!!! ader plak syair!! sengal wei!!! siap ader video tuh!! ha post nie aku tak post lirik lagu k!! ade la sorang hamba nie cakap dulu pasal bola je skang lirik lagu lak!! huhu.. kang pasal bola jer bosan lak!!! lagi pon epL tak start lagi kan!!! tukar la sket kan aper salah nyer!! sekali sekala!! ikut mood kan!! kan kan!!! haha... ha nie saper nak join fantasy premier league ... join league nie ha.. nie code 563247-124697 ha.. ader bran ka!! hahah... ok la subuh dah nie!! sembahyang la dulu kan!!! member2 selamat bercuti mid sem!!! ok... chale!!! salam!!!

P/s: nie lagu penghias blog!! best jer lagu dak nie!! hahah zzzzzLayan!!!


2
Tuesday, 21 July 2009

Setiap hariku tulis
Yang Ku telah jatuh cinta
Tapi ku rasa bersalah
Tidak ku nyatakan ... padamu....
Adakah engkau merasa
Apa yang sedang kurasa
Kepada tancap asmara
Harapnya kau dah terima


Maafkan aku kerna menyintamu
Maaf jikaku tak padan denganmu
Tapi ku berjanji
Kau juita hati
Akan ku jaga hingga akhir nanti

Maafkan aku terus memujamu
Maaf aku yang terlanjur merindu
Didalam hujan renyai
Aku mengintai langit
Mengharap engkau akan setuju
Menyintai aku....

Menyanyi dan bisikkanlah sayang
Baiknya kau dalam jiwa
Tak tahan rasanya menanggung kasmara
Agar dapatku lelapkan mata...
Mengkhayalkanmu, bermimpikanmu sepanjang malamku...



3
Tuesday, 14 July 2009

huh!! 5 minggu dah masuk sem baru nie!! kejap jer rase.. next week dah start mid term bersepah2!! maka study la rakan2 hahah!! weekend lepas gi tgk rugby kat somban, Ns Royal 7's cam biaso la Ns wanderers monang champ cup! third time in a row.. gilo la! fiji tak ramai lak memang confirm monang!! hahah!!! Final Cup Ns wanderers vs cobra 24-10 hohoh!! tapi den tak tgk pon game tuh!! pegi first day jer!! dapat la tgk jap!! habiskan masa bosan di hujung minggu!! heheh.... hari nie awal gle lak bgn!! apo angin eyh ntah!! hahah. dah la kot!! tuh jer la!! basuh baju jap. kang class lak kol 11..

have a nice day guys!! :-) hepi mode!! hehe!! yehaa!!

0
Sunday, 5 July 2009



Siapalah aku ini
Yang ingin memetik cintamu
Siapalah seadanya
Diriku di sisimu

Kau punya segalanya
Sedangkan aku insan hina
Hidupku penuh dengan kisah duka
Antara kita jurang nya berbeza

Biarlah usahlah
Bermain dengan api
Kelaknya terbakar sendiri

Biarlah tersimpan
Segala perasaan
Rahsia hatiku terhadapmu
Siapalah aku

2
Saturday, 16 May 2009

yeah guys, long time not update this thing!! hahaha... Final exam Coming ma!! huhuh... busy2!!! To all MMu members gud luck for ur final exam!! hahah.... hope pass with flying colours!!!

Wednesday, 1 April 2009

Yahooo.... nogori monang kat kelantan!! hahaha....

REKOD cemerlang Kelantan di gelanggang sendiri lebur di tangan Negeri Sembilan apabila tewas 1-2 ketika Perlis melonjak sebagai pendahulu baru selepas mengambil kesempatan daripada kekalahan yang turut dialami Selangor.

Di Stadium Sultan Muhd IV Kota Bharu, rekod tuan rumah bukan sahaja lebur malah kini berdepan kemungkinan dikenakan tindakan berikutan insiden membaling objek ke padang oleh penyokong tempatan yang menyebabkan permainan terhenti lima minit.

Kelantan mendapat peluang seawal pada minit ketujuh menerusi tandukan Azlan Zainal, yang berpunca daripada sepakan sudut kapten pasukan, Badri Radzi tetapi bola berjaya dikeluarkan benteng lawan di atas garisan gol.

Negeri Sembilan hampir menghukum kealpaan tuan rumah pada minit ke-33, tetapi sepakan kaki kiri Mohd Zaquan Adha sekadar menggegar jaring luar Kelantan.

Namun, pelawat akhirnya memecah kebuntuan hasil serangan balas pantas yang disudahkan Shahurain Abu Samah (m-41) apabila dia melepaskan sepakan leret menewaskan Halim Napi selepas menerima hantaran Zaquan.

Pasukan bimbingan Wan Jamak Wan Hassan itu kemudian melebarkan jurang gol menerusi Mohd Zaquan Adha (m-62), sebelum Indra Putra Mahayuddin merapatkan jurang menerusi sepakan penalti pada minit ke-84 yang sekadar gol sagu hati tuan rumah.

(nie amik dari berita harian jer!! haha)
janji puas hati monang kat tempat lawan!! hahah... pasnie men kat paroi lak!! EKRAM!!! jom la turun paroi!! hahahah!!! Hoben Jang Hoben!!

YAHOOO!!!!!

3
Tuesday, 24 March 2009

Yahoo!! What a dramatic night at anfield last sunday. liverpool close the gap to man united, and now the different is only one point! After man united lose to fulham, at fulham ground 2-0! yeah!!

KUYT OPENS THE SCORING
24 hours after Manchester United had lost Liverpool wasted no time in staking a claim to the title, with Dirk Kuyt opening the scoring against Aston Villa in the 8th minute


MARCHING ORDERS
Brad Friedel was sent off for bringing down Fernando Torres. It was a harsh decision by ref Martin Atkinson, but in truth he had little choice. The Kop applauded the former Liverpool stopper as he trudged off


FIVE STAR LIVERPOOL
Liverpool skipper Steven Gerrard clinched his first Premier League hat-trick with this penalty and sealed a 5-0 win over Champions League-chasing Villa. Liverpool now trial United by a single point



YNWA






0
Monday, 16 March 2009

MAN UTD 1 - LIVERPOL 4


CATCH ME IF YOU CAN
Liverpool striker Fernando Torres capitalised on a Nemanja Vidic mistake to run through and equalise after Ronaldo had netted from the spot.


PICK THAT ONE OUT
Steven Gerrard celebrates beating Edwin van der Sar from the spot, after Patrice Evra had brought the skipper down.

OH NO NEMANJA
Nemanja Vidic is shown the red card after hauling down Steven Gerrard when he was through on goal. An uncharacteristic pair of mistakes ruined his, and United's, day.


SAMBA STYLE
Brazilian defender Fabio Aurelio put the gloss on the win with a wonderful curling free-kick from Vidic's foul.



Go Liverpool!! You'll Never Walk Alone!!

Yahoo!!!





2
Friday, 20 February 2009

salam guys, lame betul tak mengupdate blog nie!! haha... atas permintaan update la sket.. huh.. last tuesday night gi lepak cybejaya japs!! dapat lah lepak ngan classmate time alpha dulu balik.. huhu.. aizad, zaki, nad, wadah,lynda, baz huh!!! lame gak la tak lepak ngan die org nie!! sempat gak lepak kat Old Town White Coffee tue!! Mahal seyh tempat tuh!! pape hal pon minum org belanje!! time kasih Aizad! hahah.. layan kan aje!! nie ha ader gambar sket!! sumer pakai camera wadah!! tq wadah!!!

kat dlm Old Town White Coffee

kat luar pon ader gak gambar!

best minum wei!!

bersma cik nadhrah

nad, baz, kbg, wadah!! (mapley cyberia)

nak balik dah!! jumpe lg wei!!


hurm..!! ok update dah!! yeah!! weekend nie ader segamat 10's gud luck to all members of MMU Falcons Rugby Club!! Pulun wei!! hahah.. k sudah la utk kali ini!! chalos!!!



0

◄◄ the good times, ► the memories, ▌▌the drama, ■ the hurting, ►► the sad times

Related Posts with Thumbnails

You Are No.

web page hit counters

Facebook! & Ym!

Schools!

Sekolah Kebangsaan Taman Paroi Jaya. (1993-1998)
(SKTPJ)

Sekolah Dato' Abdul Razak.(1999-2003)

(SDAR)

Multimedia University. (Currently...)
(MMU)

Nuffnang

Sdarians 99'3

Sdarians 99'3

Baba Street

Baba Street

Mmu Falcons

Mmu Falcons

Newspaper

YouTube

Loading...