contact
Test Drive Blog
twitter
rss feed
blog entries
log in

Malaysian PayPerClick

"THe JoY We HaVe AnD THe SoRRoW We SHaRe"


Sunday, 4 April 2010

Tiba-tiba rasa rajin pulak nak blogging hari ini. Entry kali nie plak kira macam sambungan from entry sebelum nie la. Lepas selesai prank, macam biasa la lepak minum dulu borak2. Lepas tu pulak kte orang beramai-ramai main Counter Strike. Semenjak dua menjak nie aktif sungguh main Cs nie. Pertembungan macam biasa. Team Sujak Vs Team Dan(Azim Housemate team). Setakat nie baru tewas sekali ngan die orang nie. Aku macam biasa la dgn sujak. Nama pun rakan serumah.Map biasa kte orang lawan la, de_dust, malam tuh agak ramai la yang mengambil bahagia. 8 lwn 8. Untuk first round fight gak la, saling kejar mengejar, tapi akhir nya team sujak gak menang. haha!!... Team aku ler Champion. Tema team aku malam tuh nama sayur. Antara nama nya "Black Hot Chili Pampers", "Terung Masak Kicap" "Jagung" macam2 lagi la, tak igt plak aku. 2nd Round Dan, Azim and the gang kene tapau kaw2 punye untuk map yang sama, score yang aku igt time tuh (Terrorist 2, Counter Terrorist 32) haha..Akhirnya give sampai tukar map, de_dust 2 lak. 3rd round nie masing mata dah ngantok, men belasah je. So 3rd round team aku tewas la. Tapi tak de la teruk hoho.. Kesimpulanya "Counter Terrorist Win" haha! Sebab terlalu asyik men Cs, tgk jam dh pukul 5 pagi. So masing2 dah penat balik ler apa lg.

Ok. Sepatutnya tdo awal malam bukan men Cs, sebab pagi aku ngan sujak ade tournament bowling untuk club rugby, MMu Olympic. Aku mengambil langkah berjaga dengan tidak melelap kan mata. Mengikut penganjur game start pagi. Takut terlajak aku melayan je la lap top nie sampai pagi. Aku ambil bahagian untuk kategori berpasangan lelaki. Punya la awal aku ngan sujak pergi, rupe2 nye die bagi men single dulu. Ingat kan jalan sekali harung, dah kene menunggu. Baik aku tdo jer dulu td. So game bermula lambat, lebih kurang pukul 12 kot. Masing tak cukup tdo, so tak target apa2 just nak habiskan game cepat je. Melalut la bola masing2 ades, so keputusanya anda sendir boleh teka la kan. Habis jer game aku isi perut dulu then balik rumah qada' tdo.Memang tdo tak igt dunia punya sampai la Maghrib. Lepas maghrib plak Big game doe, Chelsea Vs Manchester United. Memang aku mengharap Chelsea menang game nie.


Bermula plak cite pasal Bola... Sebenar nya ada 2 game penting malam semalam. Lagi satu game yang aku maksudkan separuh akhir 2 Piala F.A antara Negeri Sembilan Lwn Selangor. Oleh kerana aku agak susah berpisah dengan katil, so tak dapat la aku balik ke paroi. Maghrib baru nak bangun memang tak sempat la der, Macam biasa bersama rakan2 biasa layan la live game Chelsea Vs Manchester United kat "mapley ar-rahmath" memang puas hati la aku. Man Utd kalah. haha... memang kalah pon 2-1. Nice la Chelsea, walaupun aku bukan penyokong Chelsea aku tumpang gembira la. Terdiam seketika penyokong2 Man Utd. Puas hati doe....


Satu lagi kegembiraan aku semalam, Nogori masuk final piala F.A puas hati gak aku, nak sangat Selangor kalah. Ha Nogori memang aku sokong dari kecik. Walaupun kalah kat paroi semalam 1-0. Tapi nogori layak atas kelebihan gol ditempat lawan. Separuh Akhir 1 Selangor tewas 2-1, aku harap misi menambah koleksi Piala untuk skuad rusa tercampai.. Hidup Nogori. Hobin jang Hobin. 10 April ni perlawanan akhir kat Bukit Jalil, lawan nogori di final adalah Kedah. Kuat gak kedah doe, aku nak gi tgk Final...  Semoga berjaya menundukkan Kedah. Hati-hati la amukan si Rusa!! haha!!!


Tahniah sekali lagi buat kapten Negeri Sembilan, Rezal Zambery Yahya kerana berjaya membawa Skuad rusa ke pentas Final Piala F.A. Semoga kejayaan memihak pada pasukan Negeri Sembilan, So team nogori training sungguh2 yo.... Ha habis cito dah untuk entry kali nie.. Sambung Lain kali Pulak yo!!!

Asslammualaikum!!!

0

0 comments:

◄◄ the good times, ► the memories, ▌▌the drama, ■ the hurting, ►► the sad times

Related Posts with Thumbnails

You Are No.

web page hit counters

Facebook! & Ym!

Schools!

Sekolah Kebangsaan Taman Paroi Jaya. (1993-1998)
(SKTPJ)

Sekolah Dato' Abdul Razak.(1999-2003)

(SDAR)

Multimedia University. (Currently...)
(MMU)

Nuffnang

Sdarians 99'3

Sdarians 99'3

Baba Street

Baba Street

Mmu Falcons

Mmu Falcons

Newspaper

YouTube

Loading...