contact
Test Drive Blog
twitter
rss feed
blog entries
log in

Malaysian PayPerClick

"THe JoY We HaVe AnD THe SoRRoW We SHaRe"


Wednesday, 10 October 2007


moshi2, hello2, assalammualaikum, an yung buseyong, heh... lame gle tak update ek!! hehe... at last my final exam ended already!! huhuh... lapang kejap rase!! only 2 days left for fasting month!!! ramadhan is about to finish!! huhuu... so?? anyone "kantoi" already?? hehehe... about my final paper this morning is quite ok la!! other paper huh!! boleh la!! janji happy habis exam dah and nak raya raya raya!! huhuhu!!!! To all my fren in this world, SeLaMat HaRi GhAyo den ucapkan!! minta ampun maaf kalau ade wat salah sumer!! huhu.. harap dimaafkan yer!!! raye jemput la datang umah yer!!! jgn malu2!! hohohoh!!! tahun nih beraye di batu kikir jer la!! hoho... tak dapat balik perak, ayah ku tak dapat cuti la plak!! tak per la beraya di nogori jer la tahun nih ha!! hahaha.... ader 2-3 hari lagi jer tinggal nak puase hoho!!! rase sekejap jer ek!! huhu...



ha!! video atas nih sebagai penghias blog kali nih!! hehehe... kepada dak2 batch aku SdArIanS 9903 yang beraya di peranrtauan hopefully korang dapat merase kan kemeriahan hari raya kat sane!! hohoh.. belajar punyer pasal raye kat negara org tak per la ek..!! ok la korang gi oversea aku dok kat malaysia nih jer ha!! hoho... Lan, mebon, kemo, telo, piko, shaufie, cikun,loqme, arghh ramai lagi ler!! raye2 wei!! hohoho... member yang study kat indon pon ader yang tak balik, raye indon kamu ya!! hohoho... akhir kata,
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!!!

0

◄◄ the good times, ► the memories, ▌▌the drama, ■ the hurting, ►► the sad times

Related Posts with Thumbnails

You Are No.

web page hit counters

Facebook! & Ym!

Schools!

Sekolah Kebangsaan Taman Paroi Jaya. (1993-1998)
(SKTPJ)

Sekolah Dato' Abdul Razak.(1999-2003)

(SDAR)

Multimedia University. (Currently...)
(MMU)

Nuffnang

Sdarians 99'3

Sdarians 99'3

Baba Street

Baba Street

Mmu Falcons

Mmu Falcons

Newspaper

YouTube

Loading...